Anna Kern 780-60

€ 109,95
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Anna Kern 780-60 is een schitterende dansschoen van zwart glitter, waarmee u zult stralen op de dansvloer! Dit vlotte model heeft een open neus in V-vorm met twee prachtige vleugels die elegant samenkomen. Doordat de uitsnedes aan de voorkant zijn bedekt met gaas blijven de tenen stevig en comfortabel op de plek zitten tijdens het dansen.

De zool van deze dansschoenen is zeer flexibel en is daardoor geschikt voor meerdere dansstijlen, waaronder Salsa, Latin, Bachata en Kizomba. Doordat de zool is gemaakt van suède, zal draaien soepel gaan en heeft u voldoende grip op de vloer. Hierdoor wordt druk op de onderrug en knieën ook verminderd.

Het verstelbare gekruiste bandje die onder de voet doorloopt zal zorgen voor extra stevigheid tijdens het dansen. De hak van 6 centimeter is perfect voor een eerste paar dansschoenen, maar maakt deze dansschoen ook zeker geschikt als extra paar voor de afwisseling. 

Anna Kern dansschoenen worden ontworpen in Duitsland en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer uit Italië. Deze dansschoenen zijn altijd voorzien van een nikkelvrije gesp met handige drukknoop sluiting. De collectie van Anna Kern bevat diverse prachtige ontwerpen en is zeer geliefd in de danswereld.

 

Product Video