Anna Kern 850-75

€ 104,95
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

De Anna Kern 850-75 is een opvallende en elegante dansschoen. Uitgerust met een slanke 7,5 centimeter hak met een royaal oppervlakte voor voldoende stabiliteit. De hiel is voorzien van schokdemping, waardoor deze hoge dansschoen toch zeer comfortabel aanvoelt. 

Deze dansschoen is voorzien van een elegant T-bandje wat verbonden is met een vlechtwerk aan bandjes over de open neus. Dit zorgt voor een luchtige uitstraling. Het bandje over de wreef is afgewerkt met een nikkelvrije gesp met handig drukknoop systeem.

De 850-75 bestaat uit brons satijn en heeft een uitzonderlijke zachte en flexibele latex tussenzool. De zool is gemaakt van suède, waardoor er gemakkelijk en met voldoende grip gedraaid en gegleden kan worden. De voering bestaat uit hoogwaardig vocht absorberend non-slip materiaal, zodat u niet zal gaan glijden in de dansschoen.

Deze dansschoen is ideaal voor Latijns-Amerikaanse dansen. Met het unieke ontwerp zijn ze een echte eyecatcher in iedere danssituatie. De comfortabele pasvorm gecombineerd met de hoge kwaliteit materialen garanderen een prachtige ervaring op de dansvloer!