Werner Kern Gala Suede

€ 129,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Dit model behoort tot het bekende Duitse merk Werner Kern. Zij staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit dansschoenen en binnen hun brede collectie schoenen is voor elke voet wel een passend model te vinden.

Deze schoen, genaamd de ‘Gala’ behoort tot de comfort lijn van Werner Kern. Dit houdt in dat de pasvorm breder is, er kussentjes zijn geplaatst onder de bal van de voet en er extra ondersteuning onder de wreef is. Dit is dus een bijzonder goede schoenen wanneer u op zoek bent naar extra stabiliteit en comfort. Let op! Deze schoenen zijn over het algemeen niet geschikt voor dansers met smalle voeten.

De Werner Kern Gala is verkrijgbaar in drie verschillende hakhoogtes, namelijk 3.4, 4.5 en 6 centimeter. In alle gevallen blijft de hak aan de brede kant, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit.  Dit model is te gebruiken voor meerdere dansstijlen als Salsa, Tango of Ballroom. Ook kan deze gedragen worden voor verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd.

De zolen en buitenkant zijn gemaakt van een hoge kwaliteit suède, wat zorgt voor grip op de dansvloer tijdens het dansen. Wij raden u ten zeerste aan om de zolen goed te onderhouden met een dansschoenen borstel. Wanneer u de zolen na het dansen niet borstelt, worden de zolen langzaam gladder wat voor problemen kan zorgen tijdens het dansen.