Danssneakers Zwart Canvas - Laag Model - Splitzool - Zumba, Streetdance, Hiphop - Papillon PA1513

€ 54,99 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Let op! Laatste maten verkrijgbaar. Afhankelijk van uw maat heeft de Papillon PA1513 mogelijk een langere levertijd. Neem contact met ons op voor meer informatie. Voor een sneller leverbaar alternatief adviseren wij de Rumpf 1516 danssneakers.

 

Deze Papillon PA1513 danssneaker is een comfortabele dansschoen die prettig aansluit rondom de voet. Doordat dit model gemaakt is van canvas voelt deze erg stevig en stabiel aan. De dikkere zolen hebben goede demping en de splitzool zorgt ervoor dat de voeten goed gestrekt kunnen worden.

Deze veelzijdige danssneakers kunnen voor meerdere dansstijlen gebruikt worden, zoals als hiphop, streetdance en zumba. De zijkanten van de sneaker zijn laag uitgesneden zodat de voet voldoende bewegingsvrijheid heeft. Kortom, een heerlijke danssneaker verkrijgbaar in kinder- en volwassen maten!

  • Papillon PA513 danssneaker
  • Laag model
  • Canvas
  • Zwart
  • Splitzool

Let op! Dansschoenen worden altijd door ons na gemeten. Geef dus uw eigen Europese schoenmaat op, dan wordt de overeenkomende Papillon maat naar u verzonden. Indien u al eerder op deze dansschoenen heeft gedanst en een specifieke Papillon maat wenst te ontvangen, verzoeken wij u dit te benoemen in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Zwarte Lage Danssneakers Papillon PA1513 met splitzool

Product Video