Diamant Latin schoen voor Dames 141-077-379

€ 112,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Diamant dames Latin dansschoenen 141-077-183 zijn handgemaakt in Duitsland en zijn echte klassieke bestsellers. De neus van deze dansschoen bestaat uit drie boven elkaar geplaatste vleugels. De schoenen met open teen zijn voorzien van een oneindig verstelbaar drukknoop systeem waarmee het gekruiste enkelbandje snel kan openen en sluiten. Deze dansschoen is gefabriceerd in normale breedte en voorzien van een elegante Flare hak van 5 centimeter.

Voor de binnenvoering is een ademende, antibacteriële en vochtabsorberende microvezel stof van een Italiaanse premium kwaliteit gebruikt. Deze Diamant dansschoen is gemaakt van donkerbruin satijn en zal na velen uren dansen nog altijd stevig om te voet blijven zitten. De zolen van de schoen zijn van hoge kwaliteit suède leer. Dit maakt het draaien een stuk makkelijker, zonder grip te verliezen.

Voor de suède zool raden wij u een bijpassende Diamant schoenborstel aan om de levensduur van uw dansschoen aanzienlijk te verlengen. Ook verkrijgbaar in de kleuren brons, goud, zilver en zwart-zilver.

 

  • Normale breedte
  • Drukknoop systeem 
  • Suede zolen