Hoge Danssneakers van Leer - Splitzool - Zwart - Zumba, Hiphop, Streetdance Sneaker - Papillon PA1500

€ 84,99 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Papillon Danssneaker PA1500 is een hoog model danssneaker voor volwassenen. Deze danssneaker is zeer stevig en comfortabel. Door het hoge model krijgen de enkels meer steun dan bij de meeste andere modellen en het leer vormt zich perfect naar het model van de voet.

Aan de voorkant zit een veter met daarboven een klittenband strip voor extra goede sluiting. De hiel van de sneaker heeft een inkeping, wat de achillespees genoeg bewegingsvrijheid biedt. Deze danssneaker biedt veel ondersteuning en is dus ideaal voor tijdens Streetdance, Urban of Zumba.

  • Papillon PA1500 danssneaker
  • Hoog model
  • Zwart leer
  • Splitzool

Let op! Dansschoenen worden altijd door ons na gemeten. Geef dus uw eigen Europese schoenmaat op, dan wordt de overeenkomende Papillon maat naar u verzonden. Indien u al eerder op deze dansschoenen heeft gedanst en een specifieke Papillon maat wenst te ontvangen, verzoeken wij u dit te benoemen in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

De Papillon PA1500 is momenteel grotendeels uitverkocht, waardoor een aantal maten een langere levertijd zullen hebben. Voor een sneller leverbaar alternatief adviseren wij de Rumpf 1500 hoge danssneakers.

Product Video